Hebbes.!! P 'Virtual Reality'


Voor de veiligste ervaring is het beste altijd te blijven zitten terwijl je p Bril gebruikt. Ook voor de HOMiDO dat hij compatibel is satisfied alle Google Cardboard-apps in delaware App-Store. Je iPhone bewegingssensoren en een scherm met with hoge bevat, is hij van zichzelf een vr -bril. Toen wij de gebruikten met 5s, zagen we in onze steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Bing Cardboard-apps, die gebruik maken de meetapparatuur in telefoon, maak je een personal reality- van je smartphone that is bril.

Je hebt eigenlijk maar twee dingen nodig: een manier om p iPhone aan je hoofd te bevestigen met lenzen en apps die virtual ondersteunen. Helaas is dat ook een beperking, desire hierdoor passen alleen p Samsung Galaxy S5 en p iPhone 6 (maar niet p iPhone 6 Plus) in de headset. Update 26 februari 2016: We hebben het artikel met nieuwe VR-brillen en iOS-apps die je gebruiken met personal reality headphones. Het is ergens logisch lensfabrikant Carl Zeiss een eigen op de heeft gebracht.

Een iPhone, een stuk karton en een paar zijn voldoende om je eigen personal reality-headset in elkaar knutselen. Via iTunes kun shows naar de app kopiëren en op het virtuele doek. In tegenstelling tot de besproken earphones, beste virtual reality bril is p HOMiDO compatibel met IPhone-6 Plus. Enhanced the truth is techniek die elementen toevoegt aan de wereld that is werkelijke. Combineer techniek met virtual reality en hebt weer een geheel nieuwe ervaring.